
EU H2020 FAST-SMART Project



2nd Fast-Smart Training Agenda

Location: Airotel Stratos Vassilikos Hotel

114, Michalakopoulou Str., Athens, 11527, Greece.

Contact: Dr. Anastasia Alexandratou, Email: aalex@chemeng.ntua.gr

Phone: +30 210 7723104

Prof. Yi QIN, Email: qin.yi@strath.ac.uk;

Dr. Yankang Tian, Email: yanking.tian@strath.ac.uk

5th May 2023 (Greece Local Time)

FAST-SMART Project Training Programme 2				
Start	End	Topic	Action	Duration
9:50	10:00	Introduction to the FAST-SMART Training Programme 2	Led by IRES	10 mins
10:00	10:20	IP management and research result exploitation strategy	Led by GAE	20 mins
10:20	10:50	Design and synthesis of Piezoelectric materials for energy harvesting applications	Led by IMNR	30 mins
10:50	11:20	Design and synthesis of Thermoelectric materials for energy harvesting applications	Led by MBN	30 mins
11:20	11:50	FAST sintering of Piezoelectric and Thermoelectric materials for energy harvesting applications	Led by UOS	30 mins
11:50	12:00	Meeting break		10 mins
12:00	12:30	C-based nanomaterials and potential for applications in energy harvesting	Led by NTUA	30 mins
12:30	13:00	Surface engineering technology for treating TE components for energy harvesting devices	Led by UOB	30 mins
13:00	14:00	Lunch		60 mins